4K videoer

Vi er glade for at kunne meddele, at alle fremtidige videoer til vores hjemmesider vil blive filmet i 4k Ultra HD . Vores første 4k-udgivelse er Fragile Beast med Hannah Ray. På videosiderne skal du blot klikke i nederste højre hjørne af videovinduet for at skifte til 4k (eller din foretrukne opløsning).

Du finder alle nye videoer inklusive funktioner, castings og introduktionsvideoer i 4k. Derudover vil vi remastere alle vores nuværende HD-videoer til 4k-opløsning i løbet af de kommende måneder.

Som du ved, filmer vores interne team alle vores videoer for bedre at kontrollere kvaliteten og indholdet. Vi licenserer ikke videoer fra andre studier eller udlejer indholdsproduktion. Så skiftet til 4k nødvendiggjorde et skift i kameraer og arbejdsgang. Vi filmer nu på Sony FX3 og FX6 videokameraer (og vores billeder er nu skudt med Sony A1 kameraer). Hvis I er nysgerrige efter at lære flere detaljer om det udstyr og arbejdsgang, vi bruger til at filme vores videoer og skyde vores billeder, så lad mig det vide i kommentarerne, og jeg vil med glæde skrive et indlæg om processen.