4K videot

Meillä on ilo ilmoittaa, että kaikki verkkosivujemme tulevat videot kuvataan 4k Ultra HD -laatuisena . Ensimmäinen 4k-julkaisumme on Fragile Beast with Hannah Ray. Napsauta videosivuilla videoikkunan oikeaa alakulmaa vaihtaaksesi 4k-resoluutioon (tai haluamaasi resoluutioon).

Löydät kaikki uudet videot, mukaan lukien ominaisuudet, castingit ja esittelyvideot 4k-tarkkuudella. Lisäksi remasteroimme kaikki nykyiset HD-videomme 4k-resoluutioon tulevien kuukausien aikana.

Kuten tiedät, sisäinen tiimimme kuvaa kaikki videomme hallitakseen paremmin laatua ja sisältöä. Emme lisensoi muiden studioiden videoita tai vuokraa sisällöntuotantoa. Joten siirtyminen 4k: hen edellytti vaihtamista kameroihin ja työnkulkuun. Kuvaamme nyt Sony FX3- ja FX6-videokameroilla (ja valokuvamme on nyt otettu Sony A1-kameroilla). Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoja laitteista ja työnkulusta, jota käytämme videoidemme kuvaamiseen ja kuviemme kuvaamiseen, kerro minulle kommenteissa, niin kirjoitan mielelläni postauksen prosessista.