4K videók

Örömmel jelentjük be , hogy weboldalainkon minden jövőbeni videót 4k Ultra HD felbontásban forgatunk majd . Az első 4k kiadásunk a Fragile Beast Hannah Ray-jel. A videooldalakon egyszerűen kattintson a videóablak jobb alsó sarkában lévő ikonra a 4k-ra (vagy a kívánt felbontásra) váltáshoz.

Minden új videót megtalálsz, beleértve a funkciókat, castingokat és bemutatkozó videókat 4k felbontásban. Ezenkívül az elkövetkező hónapokban az összes jelenlegi HD-videónkat 4k felbontásúvá alakítjuk át.

Mint tudod, belső csapatunk minden videónkat lefilmez, hogy jobban ellenőrizhessük a minőséget és a tartalmat. Nem adunk licencet más stúdiók videóira, és nem adunk bérbe tartalomgyártást. Tehát a 4k-ra való váltás szükségessé tette a kamerák és a munkafolyamat váltását. Most Sony FX3 és FX6 videokamerákkal forgatunk (fotóink pedig most Sony A1 kamerákkal készültek). Ha kíváncsi vagy, hogy milyen eszközökkel és munkafolyamattal tudj meg többet a videóink filmezéséhez és fotóinkhoz használt munkafolyamatokról, jelezd kommentben, és szívesen írok bejegyzést a folyamatról.