4K-video's

We zijn verheugd aan te kondigen dat alle toekomstige video's voor onze websites zullen worden opgenomen in 4k Ultra HD . Onze eerste 4k-release is Fragile Beast met Hannah Ray. Klik op de videopagina's gewoon in de rechterbenedenhoek van het videovenster om over te schakelen naar 4k (of uw gewenste resolutie).

Je vindt alle nieuwe video's, inclusief functies, castings en introductievideo's in 4k. Bovendien zullen we de komende maanden al onze huidige HD-video's remasteren naar 4k-resolutie.

Zoals u weet, filmt ons interne team al onze video's om de kwaliteit en inhoud beter te controleren. We licentiëren geen video's van andere studio's en verhuren geen contentproductie. Dus de overstap naar 4k vereiste een overstap in camera's en workflow. We filmen nu op Sony FX3- en FX6-videocamera's (en onze foto's zijn nu gemaakt met de Sony A1-camera's). Als jullie nieuwsgierig zijn naar meer details over de apparatuur en workflow die we gebruiken om onze video's te filmen en onze foto's te maken, laat het me dan weten in de reacties en ik zal graag een bericht over het proces schrijven.