4K-videoer

Vi er glade for å kunngjøre at alle fremtidige videoer for våre nettsider vil bli filmet i 4k Ultra HD . Vår første 4k-utgivelse er Fragile Beast med Hannah Ray. På videosidene klikker du bare i nedre høyre hjørne av videovinduet for å bytte til 4k (eller din foretrukne oppløsning).

Du finner alle nye videoer, inkludert funksjoner, castings og introduksjonsvideoer i 4k. I tillegg vil vi remastere alle våre nåværende HD-videoer til 4k-oppløsning i løpet av de kommende månedene.

Som du vet, filmer vårt interne team alle videoene våre for bedre å kontrollere kvaliteten og innholdet. Vi lisensierer ikke videoer fra andre studioer eller leier ut innholdsproduksjon. Så overgangen til 4k nødvendiggjorde en bytte i kameraer og arbeidsflyt. Vi filmer nå på Sony FX3- og FX6-videokameraer (og bildene våre er nå tatt med Sony A1-kameraene). Hvis dere er nysgjerrige på å lære mer om utstyret og arbeidsflyten vi bruker for å filme videoene våre og ta bildene våre, gi meg beskjed i kommentarfeltet, så skriver jeg gjerne et innlegg om prosessen.