Videoclipuri 4K

Suntem bucuroși să anunțăm că toate videoclipurile viitoare pentru site-urile noastre web vor fi filmate în 4k Ultra HD . Prima noastră lansare 4k este Fragile Beast cu Hannah Ray. Pe paginile video pur și simplu faceți clic în colțul din dreapta jos al ferestrei video pentru a comuta la 4k (sau la rezoluția preferată).

Veți găsi toate videoclipurile noi, inclusiv funcțiile, castingurile și videoclipurile introductive în 4k. În plus, în următoarele luni vom remasteriza toate videoclipurile HD actuale la rezoluție 4k.

După cum știți, echipa noastră internă filmează toate videoclipurile noastre pentru a controla mai bine calitatea și conținutul. Nu acordăm licențe videoclipuri de la alte studiouri și nu închiriem producție de conținut. Deci, trecerea la 4k a necesitat o schimbare a camerelor și a fluxului de lucru. Acum filmăm pe camerele video Sony FX3 și FX6 (iar fotografiile noastre sunt acum făcute cu camerele Sony A1). Dacă sunteți curioși să aflați mai multe detalii despre echipamentul și fluxul de lucru pe care îl folosim pentru a ne filma videoclipurile și a filma fotografiile, spuneți-mi în comentarii și voi scrie cu plăcere o postare despre proces.