Introduktion til Margo Dumas

Margo Dumas er definitionen af sensualitet. Enhver model, der inviteres til en casting eller til at lave en film med Superbe Models, inkarnerer sin egen tidløse kvalitet, og selvom vi kan beskrive den smukke Margo på mange måder, er der ingen tvivl om, at der først og fremmest er tale om en ung kvinde. i total kontrol over hendes forførelsesevne.


Vi blev præsenteret for Margo i juni 2021, og vores castingdirektør var fast besluttet på, at vi var nødt til at tage dette nye talent med til nogle screentests. Da vi havde hende på film, vidste vi, at vi ville se noget særligt, og drengen gjorde hun det.


Hvad der skulle være en introcasting-video blev snart til en fuld-on 'white box'-produktion, der viste Margos fejlfri teint, udsøgte kurver og overvældende forførende natur til absolut perfektion. Hendes lange mørkerøde hår, hypnotiserende blik, store helt naturlige bryster og uimodståelige mellemstore buede røv blev kun forbedret af den rene minimalistiske baggrund.


Margo tog hurtigt kontrol over situationen, idet hun langsomt flåede sarte sorte snørelingeri af hendes store runde bryster, og gled hendes udsøgte trusser ned for at afsløre en skulptureret 'landing strip' barberet fisse, der fik os til at ville ned på vores knæ og takke englene.


Det var tydeligt, at det ikke var hendes første gang, hun modellerede for den erotiske biografscene, men vi kan godt lide at tro, at hendes tidligere erfaring blomstrede på det helt rigtige tidspunkt for at gøre denne feature til noget af det fineste værk, enten hun eller vi nogensinde har produceret.


Hvis denne fantastiske og talentfulde model ikke allerede er på din overvågningsliste, så er det nu, du skal gå forbi og tjekke hendes profil ud. Så sørg for at tilmelde dig og bogmærke siden for aldrig at gå glip af endnu en udgivelse fra Margo og kunstnere som hende igen.

Vi præsenterer Nelly Vargo
Dec. 19, 2022
Vi mødte Nelly Vargo første gang i juli 2021 og blev straks slået med hendes klassiske, slanke, sexede helt blonde, helt østeuropæiske look. Vi planlagde en castingvideo med det samme, og resultaterne overraskede alle og oversteg langt vores i forvejen høje forventninger til denne slovenske drømmepige. Nelly er selv fotograf, men på tidspunktet for optagelsen havde hun meget lidt erfaring foran kameraet. Det er bestemt ikke så let, som det ser ud, og derfor blev hun så blæst omkuld af hendes naturlige selvtillid på film og hendes beherskelse af rummet, der blev brugt til at fremhæve hendes utrolige sexede nabo-pige-look. Valget af baggrund og lingeri var alt sammen beregnet til at tilføje den sexede engleeffekt. Fra den uendelighedshvide kulisse til det delikate hvide blondelingeri var dette en vision om en erotisk himmel , hvor selv guderne selv ville finde sig i at blive fristet. Nelly gik fra en tøvende og genert ung kvinde, der eksperimenterede i en ny kunstform, til en udadvendt, kropssikker gudinde for stille, kraftfuld forførelse på få minutter. Vi har set dette før i vores castingvideoer, men transformationen er sjældent så spændende og ekstrem, som den var i vores første samarbejde sammen. Denne unge kvinde er begavet med en fejlfri bleg teint, perfekte små, helt naturlige bryster suppleret med den sødeste runde røv og en tilbagelænet selvtillid, der både afvæbner og vækker på samme tid. Fra hendes smukke blonde hår til hendes smukke små velplejede tæer er denne Balkans gudinde en sensuel, erotisk drøm, der går i opfyldelse. Hvis der er en chance for, at du stadig ikke har set hendes arbejde, så tag over for at tjekke hendes profil lige nu. Tilmeld dig i dag og sørg for, at du ikke går glip af nogen nye udgivelser fra erotiske kærester som Nelly eller nogen af de andre sensationelle modeller i vores katalog over de smukkeste kvinder på jorden.
Se mere
Casting Adrianna Babin
Jan. 11, 2023
Adrianna Babin er et af de sjældne fund af autentisk skønhed og uskyld, der finder vej til et tilbedende publikum i den erotiske nøgenbiografverden. Vi opdagede denne søde, utroligt sensuelle unge kvinde i februar 2021 og blev enige om at vise hende med i en castingvideo, der er blevet noget af en legende. Hvis du nogensinde har drømt om nabopigen, kæresten på næste etage i din kontorbygning, eller pigen med det mystiske smil, der kun ses flygtigt i bussen eller toget eller forsvinder rundt om hjørnet af en travl gade, så er Adriana modellen til dig. Alt ved denne unge kvinde skreg autentisk på dagen for videooptagelsen. Selvfølgelig er alle lidt nervøse på disse optagelser, det er det, der gør dem så vanedannende at se og så eksplosivt erotiske, når de kommer rigtigt ud. Vores dag med Adriana tog hele denne stemning til et nyt niveau og skinner igennem på skærmen. Vi elsker, at hun gik fra en sød pige, der fanger din opmærksomhed, når hun slentrer forbi dig på gaden, til en massiv bølge af ungdommelig erotik på så kort tid. Hendes lange brune hår, hendes søde smil og udsøgte krop med små, helt naturlige bryster gjorde hende til en skønhedsvision, der råber på at blive fanget for altid. Selvom der sjældent var tvivl om succesen med optagelserne efter de første øjeblikke, kunne vi ikke have forudset, hvor godt det gik med at fange den kæbefaldende blanding af uskyldig sødme og rå, ustoppelig sensualitet, som østeuropæiske kvinder synes at have i sådan overflod. Tag det fra os, medmindre du redder et liv, stop hvad end du laver lige nu og tjek Adrianas profil, og tilmeld dig, hvis du ikke allerede har gjort det, og se hendes casting-video. Du kan virkelig ikke gå galt med en model så sød og uimodståelig som Adrianna Babin.
Se mere
Casting Mia Salome
Dec. 21, 2022
Mia Salome er en ung kvinde med et virkelig fængslende eksotisk look, der kom til os i begyndelsen af 2022 og søger at udvide sin horisont inden for online modellering. Blæst bagover af vores første kontakt sørgede vi for at planlægge hende til en castingvideo , og vi tror, du vil blive lige så imponeret, som vi var, da du ser den. Denne smukke unge model har den vidunderlige egenskab, som vi elsker her hos Superbe Models, at præsentere sig selv med ubestridelige kvaliteter af uskyld, sødme og høflig intelligens, kun for derefter hurtigt at afsløre et langsomt byggede jordskælv af sensualitet og brændende erotik, der knap nok er indeholdt under overfladen. Nogle af os går svage i knæene for langt mørkt hår, østligt udseende, slanke elegante lemmer, petite helt naturlige bryster og gennemtrængende blå øjne. Hvis du tilhører den kræsne gruppe, så kommer du til at falde pladask for Mia Salome. Hun har dette look til perfektion og elsker at vise alle sine utrolige funktioner på skærmen. Uanset hvor mange casting-videoer vi laver, har nogle modeller stadig evnen til at overraske os, og Mia var bestemt en af disse. Den fantastiske europæiske brunette skønhed afslørede en krop lavet til erotisk biograf og en medfødt sensualitet, der virkelig brændte på kameraet. Nogle af besætningen måtte tage fem med det uventet eksplosive indhold, som Mia ubesværet skabte. Målet med en castingvideo er at gå under overfladen af en smuk kvindes ydre og udforske essensen af hendes sande natur. I Mia Salomes tilfælde var det, vi fandt, en verden af kraftfuld forførende erotik, som vi aldrig kunne have forudsagt ud fra hendes hengivne persona uden for kameraet. Hvis du ikke har tjekket Mias arbejde ud endnu, så gå over til hendes profil lige nu for at lære mere om denne utrolige unge dame. Handl nu, du kan takke os senere.
Se mere