Vi introduserer Harley Quinn

Hvis du er en DC-tegneseriefan, kommer du til å elske denne nye inkarnasjonen av det ikoniske ville barnet, femme fatale-antihelten og superchick. Så mye som du kanskje elsker Margot Robbie i rollen, er dette Harley Quinn som du aldri har sett henne før, bortsett fra kanskje i dine private fantasier. Den ødeleggende søte rødhårete ble født i Odesa, Ukraina 17. desember 1997, har en slank bygning med helt perfekte helt naturlige små bryster og en middels bakdel som fullfører nabojenta hennes, femme fatale-utseendet.

Denne talentfulle unge modellen har vært på scenen i noen år nå og har allerede spilt hovedrollen i mange spennende funksjoner som hovedattraksjonen. I høy etterspørsel fra erotiske filmregissører internasjonalt, bruker hun store deler av året på å reise internasjonalt for å filme på stedet. I mars 2021 var vi heldige som fikk dette voldsomme unge talentet til å komme innom studioene våre og lage en castingvideo som gjorde filmteamet vårt fortumlet, forvirret og veldig varmt under kragen med det de så.

Vi visste at Harley hadde en holdning, men vi kunne aldri ha mistenkt nivået av leken, ertende og erotisk mestring hun ville bringe til bordet. Hvis den villøyde DC-karakteren var en ekte kvinne, er dette nøyaktig hvem hun ville vært. Hvis du trodde du var hot for Margo som den notorisk sexy superbaben, kommer vår versjon til å få deg til å tenke nytt om alt. Ting startet sakte og sexy i castingvideoen hennes og snudde raskt i en enda varmere retning.

Harley hadde en klassisk Daisy Dukes-stil med ultrasmå denimshorts og en svart sateng-bh med blonder, og sendte allerede temperaturer høye da hun presenterte seg selv og fylte ut noen av hennes personlige detaljer. Det tok ikke lang tid før hun tok steget og med alle klærne sakte, utsøkt fjernet bortsett fra de høye hælene, begynte den høye IQ-en, overveldende sexy Harley Quinn-holdningen å dukke opp. Akkurat da vi trodde vi hadde sett alt, ydmyket denne fantastiske unge kvinnen oss med en søt nabojente til en mesterlig fristerrutine som holdt oss til å gjette og helt ærlig satte tankene i smak.

Når Harley ikke dominerer verden av kunstnerisk nakenkino, er denne smarte kjeksen tilfeldigvis en multitalent kvinne med mange strenger til buen. Klassisk utdannet og høyt motivert, Harley er utdannet turner og elsker fortsatt den valgte sporten. Denne utrolig talentfulle unge modellen er fortsatt i begynnelsen av det som garantert vil bli en episk karriere i en svært konkurranseutsatt bransje. Med hennes driv og ambisjoner er vi sikre på at hun vil nå langt, men hvem vil si hvor lenge vi kommer til å ha henne hos oss som modellstjerne.

Hvis du ikke har sjekket ut arbeidet hennes allerede, sørg for å gjøre det i dag. Fortell henne hvor mye du setter pris på arbeidet hennes og at du vil se mye, mye mer. Hvis du ble forelsket i denne utrolige søta, er du ikke alene. For mer av det samme kan du sjekke ut galleriet med bedårende modeller på våre partnersider, inkludert Kindgirls.com og Eroticbeauties.net . Og husk, aldri utsett det du kan gjøre i dag til i morgen. Hvis du bare vil ha det aller beste innen kunstnerisk nakenmodelleringstalent, så sørg for å registrere deg hos oss på Superbemodels.com.

Vakker blomst
Des. 05, 2022
Anastasia Gress er alt du kan be om i en sofistikert, vakker elegant kvinne fra Øst-Europa. Hennes slanke bygning, perfekte bryster og stilsans gjør henne til en virkelig eksepsjonell modell, og i hennes fantastiske funksjon, Beautiful Flower , skinner hennes ferdigheter som en erotisk nakenskuespillerinne igjennom. Temaet for denne kortfilmen er landskapet og å matche lokket til en vakker kvinne med naturens skjønnhet. Scenen åpner med at Anastasia rusler gjennom landskapet og finner veien til en eng i full blomst med delikate hvite blomster som speiler fargen på den smakfullt avslørende hvite kjolen hennes. Hvis du er som oss og du har en ting for nydelige ukrainske kvinner tapt i et eventyrland av drømmer, og så kommer du til å bli forelsket i denne visjonen om subtil erotisk fantasi. Anastasia samler langsomt blomster, nyter den perfekte sommerdagen og avslører sakte for oss sin dype, brennende sensualitet. Backing-sporet til myk, moderne amerikansk gitar og folk lar Anastasia sakte vise oss alt hun har, fra den perfekt barberte fitten til den nydelige buede rumpa og deilige middels store naturlige bryster som kjærlig er kjærtegnet av det myke sollyset på en søvnig ettermiddag. Etter hvert som videoen skrider frem finner drømmejenta vår veien hjem og tar oss dypere inn i den erotiske opplevelsen. Kjærlig oppmerksomhet blir gitt til brystene og fitten hennes mens de lange velstelte fingrene hennes utforsker stadig dypere og alltid på det samme sakte hypnotiske stedet. Den gradvise oppbyggingen til klimaks i dette korte stykket vil forvirre deg og la deg døende etter å se mer fra denne utsøkte unge kvinnen. Hvis du ikke har sett noe av Anastasias arbeid ennå, ta deg tid og gå over til profilen og bildegalleriet hennes akkurat nå for å bli bedre kjent med henne. Du vil ikke angre.
Se mer
Bli dårlig
Jan. 09, 2023
Anna Lisa har noe som bare russiske modeller bringer til kameraet. Vi ble først introdusert for henne i mars 2021 og visste umiddelbart at vi måtte få noe på film raskt før denne ville fuglen kunne fly bort. Dette førte til opprettelsen av to utrolige stykker erotisk kunst filmet i rask rekkefølge. I castingvideoen hennes kom hennes trassige, nesten utålmodige selvtillit vei på skjermen på måter vi ikke kunne ha forutsett mens vi jobbet med henne i studio. Når vi hadde en sjanse til å stå tilbake og se det som hadde blitt fanget, ble vi blåst bort. Hvis det noen gang har vært en seksuell opprører fra det 21. århundre, så måtte det være denne jenta. Anna hadde allerede jobbet som motemodell og gått rullebanene fra New York til Paris, Tokyo og Roma, og all denne utrolige opplevelsen eksploderte da vi hadde henne i studio. Sexy positurer, forførende utfordrende blikk, sensualitet og selvtillit som var utenfor listene. Nevnte vi at hun også er helt fantastisk? Det burde vi ha fordi denne lange og nydelige, elegante, men rå modellen kombinerer villjordbærblond utseende med perfekte små naturlige bryster, en kjæreste rumpa og mest av alt det rett-mellom-øyne-blikket som sier 'jeg skal blåse tankene dine'. Besetningen var så bra at vi umiddelbart begynte å lage den erotiske funksjonen 'Go Bad', og det var alt vi kunne ha håpet på. Bondage-lite-temaet med stropper i skinnundertøy og Anna som gjorde tingen sin helt alene med bare en enkelt stol et kamera og den umulige kroppen hennes var mildt sagt oppsiktsvekkende. Hvis du ikke har sjekket ut profilen hennes og arbeidet hennes med oss, går du virkelig glipp av noe. Registrer deg i dag og sørg for å bli varslet hver gang Anna Lisa eller noen av våre andre flotte internasjonale modeller slipper en oppsiktsvekkende ny video.
Se mer
Vi introduserer Dasha Dudko
Des. 07, 2022
Du trenger ikke å ha supermodellutseende for å bryte internett som modell med Superbe Models. Vi tror at all slags skjønnhet kan være like erotisk. Men hvis du har supermodellutseende, vil vi absolutt ikke si nei til en castingvideo. Når det gjelder Dasha Dudko, nølte vi nesten fordi denne unge kvinnen er så vakker at vi lurte på om hun ville ha personligheten til å utføre den typen unike ytelse som skiller Superbe-modeller fra mengden. Ikke alle vakre jenter får rollebesetning, men gutten tok vi feil angående denne. Dasha hadde oss hektet fra det øyeblikket hun gikk inn i studioet. Kroppstillit og tro på din egen personlige lokke er enormt erotisk, men hvis du kombinerer alt dette med catwalk-utseende og en idrettsutøvers fysikk, er resultatene ganske fantastiske. I et nøtteskall, dette er hva hun kom med til opptredenen sin på dagen for casting-videoen hennes. Denne gudinnen fra gamle Saint Petersburg har et lite "etnisk" utseende som gjør deg nysgjerrig på hvor røttene hennes kan ligge, men enda viktigere, legger til en dimensjon til hennes stille, kraftige skjønnhet som gjør deg hjelpeløs og ute av stand til å ta øynene fra henne. Fra det øyeblikket du får øyekontakt, blir du trukket inn av en forførende tiltrekning som etterlater deg maktesløs foran henne. Hennes lange, slanke idrettsutøverkropp, kledd med minimalt svart blondeundertøy gjorde oss målløse. Da hun poserte naken bortsett fra BH-en, og stolt viste sin skjønnhet fra vinkel etter vinkel, kjente vi at vi sakte ble forelsket. Den store finalen i dette erotiske kinomesterverket levde ingenting å ønske med Dasha sjenerøst som tok oss til steder vi bare kunne ha drømt om. Hvis du ikke allerede har falt for denne russiske skjønnheten, gå over til profilen hennes akkurat nå og registrer deg for å holde deg oppdatert med nye utgivelser fra hele katalogen vår med fantastiske erotiske nakenmodeller.
Se mer