4K videozapisi

Sretni smo što možemo najaviti da će svi budući videi za naše web stranice biti snimljeni u 4k Ultra HD -u. Naše prvo 4k izdanje je Fragile Beast s Hannah Ray. Na video stranicama jednostavno kliknite u donjem desnom kutu video prozora da biste se prebacili na 4k (ili željenu razlučivost).

Pronaći ćete sve nove videozapise, uključujući značajke, kastinge i uvodne videozapise u 4k. Osim toga, u nadolazećim mjesecima ćemo remasterirati sve naše trenutne HD videozapise u 4k rezoluciju.

Kao što znate, naš interni tim snima sve naše videozapise kako bi bolje kontrolirao kvalitetu i sadržaj. Ne licenciramo videozapise drugih studija niti iznajmljujemo produkciju sadržaja. Stoga je prijelaz na 4k zahtijevao promjenu kamera i tijeka rada. Sada snimamo video kamerama Sony FX3 i FX6 (a naše fotografije su sada snimljene kamerama Sony A1). Ako ste znatiželjni saznati više detalja o opremi i tijeku rada koje koristimo za snimanje naših videa i fotografija, javite mi u komentarima i rado ću napisati post o tom procesu.