4K-videor

Vi är glada att kunna meddela att alla framtida videor för våra webbplatser kommer att filmas i 4k Ultra HD . Vår första 4k-release är Fragile Beast med Hannah Ray. På videosidorna klickar du helt enkelt i det nedre högra hörnet av videofönstret för att byta till 4k (eller din föredragna upplösning).

Du hittar alla nya videor inklusive funktioner, castings och introduktionsvideor i 4k. Dessutom kommer vi att remastra alla våra nuvarande HD-videor till 4k-upplösning under de kommande månaderna.

Som ni vet filmar vårt interna team alla våra videor för att bättre kontrollera kvaliteten och innehållet. Vi licensierar inte videor från andra studior eller hyr ut innehållsproduktion. Så bytet till 4k krävde ett byte av kameror och arbetsflöde. Vi filmar nu på Sony FX3 och FX6 videokameror (och våra bilder är nu tagna med Sony A1 kameror). Om ni är nyfikna på att lära er mer om utrustningen och arbetsflödet vi använder för att filma våra videor och ta våra bilder, låt mig veta i kommentarerna så skriver jag gärna ett inlägg om processen.