Model nou - Lilit Lis

SuperbeModels o salută pe Lilit Lis, model din Minsk, Belarus. Ea a fost un model erotic de puțin timp. Am adus-o pentru un casting, Polaroid și o filmare de introducere.

Fii cu ochii pe lansarea conținutului ei.

Întrebări și răspunsuri cu Amelie Lou de către revista AVN
Iul. 24, 2021
Minunatul Superbe Model Amelie Lou tocmai a fost prezentat în revista AVN cu întrebări și răspunsuri aprofundate. Dacă ați fost vreodată curios despre Amelie Lou, acest articol vă oferă o privire drăguță asupra educației, vieții, obiectivelor și ambițiilor ei.Vezi articolul complet aici. Iată un extras: Amelie Lou și-a început cariera de model „din întâmplare”. Originară din Ucraina studia la o școală de artă din Paris în timp ce făcea vânzări la un sex shop când a avut o întâlnire întâmplătoare. „Nu m-am gândit niciodată la asta pentru că sunt destul de mică și am crezut că toate modelele trebuie să fie înalte”, spune Amelie pentru AVN. „Într-o zi, un fotograf a vizitat magazinul nostru și a întrebat dacă mă poate fotografia. Am fost flatat și am plecat a doua zi pentru o împușcătură. „Fotografia a decurs bine și mi-a plăcut să fiu în fața camerei. M-a recomandat altor fotografi și lucrurile au decolat de acolo.” Acum, frumusețea naturală în vârstă de 23 de ani, cunoscută și sub numele de Clarice, este un model experimentat, cu credite majore precum MetArt, Playboy, Nubiles și WowGirls pe CV-ul ei. Și în urmă cu câteva săptămâni, ea a făcut echipă cu SuperbeModels de la Chris Hunt pentru a lansa primul ei site oficial care conține seturi de fotografii exclusive și o varietate de videoclipuri erotice.
Vezi mai mult
Hollywood Dreams
Nov. 28, 2022
Kate Cross are dulceața unui înger, inima unui adevărat copil sălbatic de la Hollywood și puterile seducătoare ale unei ființe supranaturale. Am descoperit această bijuterie ascunsă de talent în mai 2022 și știam că trebuie să ne mișcăm rapid pentru a captura toată acea energie irezistibilă neîmblânzită pe cameră înainte de a ne strecura printre degete. Rezultatul final este cu adevărat ceva de văzut. Titlul de lucru a fost întotdeauna „Hollywood Dreams”, dar știam că am ajuns imediat la ceva esențial pentru adevărata natură a lui Kate, așa că am decis să-l păstrăm pentru lansarea finală. America este țara celor liberi și a primit întotdeauna oameni de pe tot globul, așa că acesta a fost o potrivire făcută în raiul cinematografiei erotice. Ceea ce era o idee neformată a luat forma rapid, când am lăsat-o pe Kate să fie Kate și să-și facă treaba pe nisipurile aurii ale emblematicei plaje Venice, decorul pentru atât de multe filme și mișcări din anii 1960, iubitoare de libertate. Tot ce trebuia să facem a fost să urmăm acei pantaloni scurți fierbinți și fundul perfect în timp ce ea cobora cu bicicleta pe bulevard. Ne-am asigurat să facem o fotografie cu această frumusețe blondă rafinată în fața celebrului semn de la Hollywood, dar, desigur, adevărul este că acest film avea să ajungă întotdeauna în interior, într-un apartament clasic din oraș, unde se visează vise mari și se fac oferte. făcut. Kate surprinde fără efort sexualitatea nebună, înnăscută, crudă și seducătoare a celui mai infam oraș de film din lume. Spectacolul privat pe care l-a creat pentru scena finală ne-a dat pulsul în viteză și a fost o excitare pentru întreaga echipă de producție. Acest scurtmetraj este un must-see dacă îți place cinematograful nud erotic și ești nostalgic pentru marile ere cinematografice de la Hollywood. Consultați profilul lui Kate astăzi și asigurați-vă că vă abonați, astfel încât să nu ratați nicio altă lansare.
Vezi mai mult