Novi model - Harley Quinn

SuperbeModels.com sa zadovoljstvom želi dobrodošlicu iskusnom erotskom modelu Harley Quinn u naš popis. Harley dolazi iz Odese u Ukrajini i već je postao popularan u erotskom svijetu. Osim što je talentirana manekenka, Harley je i ozbiljna gimnastičarka.

Saznajte više o Harleyju o njoj   profil modela, i svakako pogledajte njezin video s castinga .

Gledajte i njezin nadolazeći Polaroids i uvodni video.

Predstavljamo Sashu Kovala
Stu 21, 2022
Ljudi, vrijeme je da se ponovno zaljubite. Sasha Koval rijetko je otkriće koje će vas oduševiti i natjerati vas da uskočite u sljedeći avion za Minks u Bjelorusiji kako biste pronašli svoju verziju ove otvorene party djevojke koja jednostavno voli nastupati pred kamerama i odiše zabavnom senzualnošću lijepu plavu kosu do slatkih nalakiranih nožnih prstiju. Sasha nas je pronašla u srpnju 2021. i nismo imali pojma što očekivati kad je uskočila kroz naša vrata. Samo njezino samopouzdanje učinilo je video kasting sigurnom stvari, a njezin prelijepi istočnoeuropski plavokosi izgled bio je neporeciv. Dobivena bomba erotskog šarma je ono što ćete pronaći u njezinom jedinstveno zabavnom videu za glumce. Svaki casting je jedinstven i svaka manekenka, bez obzira na to koliko iskusna ili prirodno ušla u ulogu filmske zavodnice, ipak treba usmjeriti. To je način na koji žive u skladu s ovim smjernicama koje mogu stvoriti ili slomiti novu glumicu u svijetu erotskog filma, tako da uvijek ima nekoliko živaca s obje strane kamere. Na dan snimanja svog filma, Sasha ga je totalno donijela, a zatim i malo. Njezino poziranje na fotografiji bilo je divlje, sirovo, seksualno i neodoljivo. Njezini golišavi snimci ne samo da su umirili sve, nego su uspjeli napaliti cijelu ekipu, pa čak i samu Sashu, kako bi slobodno priznala. Budući da je potpuna obožavateljica klupske i plesne glazbe, bjeloruskoj ljepotici ritam dolazi prirodno. Svaki pokret ispunjen je životom, ljubavlju, senzualnošću i pravom žudnjom za iskustvom u trenutku. Bilo da je u donjem rublju, gola ili potpuno odjevena, Sasha je senzualno biće čija se duboka zavodljiva unutarnja priroda jednostavno ne može poreći. Dragulji poput Sashe Kovala rijetki su čak iu našoj industriji. Odmah idite na njezin profil i svakako saznajte više o ovoj nevjerojatnoj ljepotici iz starog grada Minska.
Vidi više
Predstavljamo Nelly Vargo
Pro 19, 2022
Nelly Vargo smo prvi put upoznali u srpnju 2021. i odmah smo bili zapanjeni njezinim klasičnim, vitkim, seksi plavušama, istočnoeuropskim izgledom. Odmah smo zakazali video kasting, a rezultati su sve zadivili i daleko nadmašili naša ionako visoka očekivanja za ovu slovensku djevojku iz snova. Nelly je i sama fotografkinja, ali je u vrijeme snimanja imala vrlo malo iskustva ispred kamere. Definitivno nije tako lako kao što se čini, što je razlog zašto nas je toliko oduševila njezina prirodna samouvjerenost na filmu i njezino vladanje prostorom koji je korišten da istakne svoj nevjerojatno seksi izgled djevojke iz susjedstva. Odabir pozadine i donjeg rublja osmišljen je kako bi se doprinio efektu seksi anđela. Od beskrajno bijele pozadine do nježnog bijelog čipkastog donjeg rublja, bila je to vizija erotskog neba gdje bi se i sami bogovi našli podložni iskušenjima. Nelly je od neodlučne i sramežljive mlade žene, koja je eksperimentirala u novom umjetničkom obliku, postala otvorena, tjelesno samouvjerena božica tihog, snažnog zavođenja u samo nekoliko minuta. To smo već vidjeli u našim video zapisima o castingu, ali transformacija je rijetko tako uzbudljiva i ekstremna kao što je bila u našoj prvoj zajedničkoj suradnji. Ova mlada žena obdarena je besprijekornim blijedim tenom, savršenim malim, potpuno prirodnim grudima upotpunjenim najslađom okruglom guzicom i opuštenim samopouzdanjem koje u isto vrijeme razoružava i budi. Od svoje prekrasne plave kose do lijepih malih manikiranih nožnih prstiju, ova boginja Balkana je senzualni, erotski san koji se ostvaruje. Ako postoji šansa da još uvijek niste vidjeli njezin rad, odmah pogledajte njezin profil. Prijavite se danas i pobrinite se da ne propustite nijedno novo izdanje erotskih ljubavnica poput Nelly ili bilo koje druge senzacionalne manekenke u našem katalogu najljepših žena na svijetu.
Vidi više