Pokreni me

Profinjena, elegantna, nenametljiva ljepota koja vas tjera da bacite drugi, treći, pa četvrti pogled na ovu zapanjujuću mladu ženu iz Ukrajine. U Start Me Up Julia Bar podiže ultimativni slijed snova fantazije na novu razinu profinjenog erotičnog. Njezina kratka crna haljina, profinjeno crno donje rublje i sužene crne visoke pete vizualno su upečatljiv kontrast s netaknutom potpuno bijelom pozadinom njezinog luksuznog okruženja. Već od prvog kadra poželjet ćete vidjeti više i ne pogriješiti, Julia također to zna. Njezino sneno razigrano raspoloženje otkriva se samo malo na vrijeme uvlačeći vas u njezin senzualni svijet intimnog, erotskog samoistraživanja. Njezine duge vitke noge čine još elegantnijima zbog njezinih seksi visokih peta, a kako njezino raspoloženje postaje razigranije, vidimo kako vješto koristi svoju haljinu kao rekvizit kako bi pokazala, sakrila i otkrila sve u isto vrijeme. Međutim, haljina je ubrzo izgubljena i vidimo da se Julia osjeća jednako udobno samo u svom izvrsnom donjem rublju, kao što je bila potpuno odjevena.

Ovaj model je čista sofisticirana elegancija od glave do pete. Polagano skidanje izvodi se do savršenstva sa svim stilom i klasom foto snimanja visoke mode, a kada Julia konačno odbaci donje rublje ostat ćete bez riječi. Ova savršena ljepotica, gola za kameru osim svojih visokih potpetica, u potpunosti se zadirkuje, izazivajući publiku da uživa u svakoj nijansi, oblini i liniji njezina izvrsnog tijela. Je li ikada postojala tako savršena maca, zakrivljena guza i božanstvene, sitne, potpuno prirodne grudi prikazane u videu Superbe Models? Svi su naši modeli prelijepi, ali svaki je poseban i jedinstven, a Julia je jednako posebna. Kako se približavamo kraju putovanja s Julijom, ona se pobrine da provede dosta vremena fokusirajući se na svoju savršenu macu na najukusniji, erotičniji i najsenzualniji način. Vjerujte nam, ovako nešto još niste vidjeli. Morate odmah krenuti tamo , prije nego što se išta dogodi ovom djelu erotske umjetnosti namijenjenom za povijesne knjige. Ne zaboravite pripaziti na one prekrasne duge lizalice koje je Julia spremila za vas u ovoj značajci.

Nemojte doći u iskušenje da preskočite unaprijed ili biste ih mogli propustiti, a to sigurno ne želite. Kad Julia ne oduševljava pred kamerama, voli plesati, planinariti i čitati. Ona je djevojka koja voli uživati u prirodi i voli dobru knjigu. Važno joj je vrijeme koje provodi sama, ali i njezini prijatelji i obitelj. Ona se već nekoliko godina bavi modelingom i stvara valove u modnoj industriji. Pred ovom oštroumnom mladom damom je vrlo svijetla budućnost bez obzira kojim putem se odlučila, ali ako želite uživati u njezinom iznimnom golom modelingu dok još možete, ne gubite više vrijeme. Možete je pronaći na nekim od naših partnerskih stranica, uključujući Watch4Beauty i Xerotica . Zaželite joj toplu dobrodošlicu u obitelj Superbe Models i dajte joj do znanja koliko se njen rad zaista cijeni.