Εκκίνηση ιστότοπου - AmelieLou.com

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Amelie Lou για την έναρξη της νέας της ιστοσελίδας, AmelieLou.com ! Η Amelie ήταν ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα, ακόμη και πριν ξεκινήσουμε το Superbe Models, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε στον προσωπικό της ιστότοπο.

Θα τη βοηθήσουμε να δημιουργήσει περιεχόμενο, να διαχειριστεί το backend του ιστότοπου και κάποια εξυπηρέτηση πελατών. Αλλά αυτό είναι πραγματικά το έργο της Amelie και το εργάζεται καθημερινά.. κάνει εξυπηρέτηση πελατών, ανεβάζει περιεχόμενο, δημιουργεί selfies και προσωπικά βίντεο και συνομιλεί με θαυμαστές.

Ο ιστότοπος έχει επίσης μερικά ωραία χαρακτηριστικά. Λατρεύουμε τα βίντεό της My Life που δίνουν μια ματιά στην πραγματική ζωή της Amelie. Και έχει προσθέσει αυτή τη δυνατότητα στους θαυμαστές να επιλέγουν μεταξύ συνομιλίας κειμένου, τηλεφωνικής συνομιλίας, ακόμη και συνομιλίας μέσω βίντεο μαζί της.

Δίνει μια περιορισμένη χρονική έκπτωση, έως και 75%, στις συνδρομές αυτή τη στιγμή, οπότε αποκτήστε το όσο μπορείτε και υποστηρίξτε αυτό το υπέροχο μοντέλο.

Αλοιώνω
Ιαν 09, 2023
Η Άννα Λίζα έχει αυτό το σίγουρο που μόνο τα Ρωσικά μοντέλα φέρνουν στην κάμερα. Μας γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2021 και αμέσως καταλάβαμε ότι έπρεπε να βγάλουμε κάτι στο φιλμ γρήγορα πριν πετάξει αυτό το άγριο πουλί. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία δύο απίστευτων κομματιών ερωτικής τέχνης που γυρίστηκαν σε γρήγορη διαδοχή. Στο casting βίντεο της, η προκλητική, σχεδόν ανυπόμονη αυτοπεποίθησή της άνοιξε το δρόμο της στην οθόνη με τρόπους που δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε όσο δουλεύαμε μαζί της στο στούντιο. Μόλις είχαμε την ευκαιρία να μείνουμε πίσω και να δούμε τι είχε συλληφθεί, ξετρελαθήκαμε. Αν υπήρχε ποτέ ένας σεξουαλικός επαναστάτης χωρίς αιτία του 21ου αιώνα, θα έπρεπε να ήταν αυτό το κορίτσι. Η Άννα εργαζόταν ήδη ως μοντέλο μόδας, περπατώντας στις πασαρέλες από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, το Τόκιο και τη Ρώμη, και όλη αυτή η απίστευτη εμπειρία εξερράγη όταν την είχαμε στο στούντιο. Σέξι πόζες, σαγηνευτικά προκλητικά βλέμματα, αισθησιασμός και αυτοπεποίθηση που ήταν εκτός τσαρτ. Είπαμε ότι είναι και drop-dead πανέμορφη; Θα έπρεπε να έχουμε γιατί αυτό το μακρύ και υπέροχο, κομψό αλλά ακατέργαστο μοντέλο συνδυάζει άγρια φράουλα ξανθιά όψη με τέλειο μικροκαμωμένο όλο φυσικό στήθος, έναν κώλο γλυκούλα και πάνω από όλα αυτό το βλέμμα ίσιο ανάμεσα στα μάτια που λέει «Θα πνέω τα μυαλά σου». Το casting ήταν τόσο καλό που ξεκινήσαμε αμέσως να κάνουμε την ερωτική ταινία «Go Bad» και ήταν όλα όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε. Το bondage-lite θέμα με τα δερμάτινα εσώρουχα με τιράντες και την Άννα να κάνει τα πάντα μόνη της με μια μόνο καρέκλα μια φωτογραφική μηχανή και το απίθανο σώμα της ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό. Εάν δεν έχετε ελέγξει το προφίλ της και τη δουλειά της μαζί μας, τότε πραγματικά χάνετε. Εγγραφείτε σήμερα και φροντίστε να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που η Anna Lisa ή οποιοδήποτε άλλο από τα υπέροχα διεθνή μοντέλα μας κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό νέο βίντεο.
Δείτε περισσότερα
Κάστινγκ Μάρα Μπλέικ
Ιαν 06, 2023
Η εντυπωσιακά όμορφη Mara Blake ήρθε για πρώτη φορά στο ραντάρ μας τον Απρίλιο του 2021 και το βίντεο που προέκυψε από αυτή τη συνάντηση έγινε κάτι αξέχαστο στον κατάλογο Superbe Models του εξαιρετικού ερωτικού κινηματογράφου τέχνης. Αυτό το εντυπωσιακά υπέροχο μοντέλο είχε ήδη αρκετά χρόνια εμπειρίας ως επαγγελματίας μοντέλο μόδας εκείνη την εποχή, αλλά ήταν σχετικά νέο στον κόσμο των γυμνών καλλιτεχνικών ερμηνειών. Στο βίντεο του casting , συγκλονιστήκαμε και γοητευτήκαμε βλέποντας αυτή την ακατέργαστη, άγρια ομορφιά να μεταμορφώνεται από αυτό το καυτό, εκλεπτυσμένο κορίτσι που σας ιντριγκάρει σε μια αίθουσα εκδηλώσεων ή σε ένα πάρτι υψηλής ποιότητας, στη συγκλονιστική κινηματογραφική σας σκηνή φαντασίας θεά της ερωτικής αποπλάνησης . Πάντα αγαπάμε τις αντιθέσεις στο Superbe και γι' αυτό η Mara έκανε τόσο απίστευτη εντύπωση σε όλο το πλήρωμά μας. Η μορφωμένη, καλομιλημένη και καλλιεργημένη συμπεριφορά της σας κεντρίζει ήδη το ενδιαφέρον, αλλά μετά η αργή απελευθέρωση του κουλουριασμένου αισθησιασμού σας εκπλήσσει, ακόμη περισσότερο, όταν βλέπετε πόσο αυστηρά έχει ελεγχθεί. Η Μάρα έγινε αμέσως η ερωμένη του τομέα της από τη στιγμή που οι κάμερες άρχισαν να χαλαρώνουν αμέσως. Η πολυετής εμπειρία της στις πασαρέλες της Ευρώπης και όχι μόνο ήταν αδιαμφισβήτητη, καθώς περνούσε το κομψό, ντυμένο εσώρουχο σκελετό της γύρω από το στούντιο μας. Όταν ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τα πάντα, μπορούσαμε να δούμε ότι αυτό το μοντέλο μόδας ήταν πάντα ένα γυμνό ερωτικό μοντέλο που περίμενε να απελευθερωθεί όλη της τη ζωή. Αυτή η εξαίσια νεαρή γυναίκα φτιάχτηκε από τα υπέροχα μακριά καστανά μαλλιά της μέχρι τα κομψά δάχτυλα των ποδιών της για να την απολαμβάνουν εκατομμύρια θαυμαστές στην οθόνη. Θα είχατε δίκιο να σας ιντριγκάρει αν δεν έχετε ήδη δει τη Μάρα σε δράση. Πηγαίνετε στο προφίλ της αυτή τη στιγμή και αν δεν είστε μέλος, εγγραφείτε σήμερα για να δείτε το συγκλονιστικό βίντεό της με casting και πολλά άλλα που σας αρέσουν.
Δείτε περισσότερα