Hollywood drømme

Kate Cross har en engels sødme, hjertet af et ægte Hollywood-vildbarn og et overnaturligt væsens forførende kræfter. Vi afslørede denne skjulte perle af talent i maj 2022 og vidste, at vi var nødt til at bevæge os hurtigt for at fange al den uimodståelige utæmmede energi på kameraet, før den gled gennem fingrene på os.


Slutresultatet er virkelig noget at se. Arbejdstitlen var altid 'Hollywood Dreams', men vi vidste, at vi havde ramt noget væsentligt for Kates sande natur med det samme, så vi besluttede at beholde det til den endelige udgivelse. Amerika er de fries land og har altid budt folk velkommen fra hele kloden, så dette var et match lavet i den erotiske biografhimlen.


Det, der var en uformet idé, tog hurtigt form, da vi lod Kate være Kate og gøre hendes ting ude langs det gyldne sand på den ikoniske Venice Beach, rammen om så mange film og bevægelser fra de frihedselskende 1960'ere og frem. Alt, hvad vi skulle gøre, var at følge de varme shorts og den perfekte røv, mens hun cyklede ned ad boulevarden.


Vi sørgede for at få et billede af denne udsøgte blonde skønhed foran det berømte Hollywood-skilt, men selvfølgelig, sandheden er, at denne film altid ville ende indendørs i en klassisk tinsel-bylejlighed, hvor store drømme drømmes og tilbud er lavet.


Kate fanger ubesværet den skøre, medfødte, rå og forførende seksualitet i verdens mest berygtede filmby. Det private show, hun lavede til slutscenen, satte pulsen op og var en tur-on for hele produktionsholdet.


Denne kortfilm er et must-see, hvis du elsker erotisk nøgenbiograf og er nostalgisk til de store filmepoker i Hollywood. Tjek Kates profil i dag, og sørg for at abonnere, så du aldrig går glip af en ny udgivelse.

Vi præsenterer Lana Lane
Jan. 03, 2023
Lana Lane er en fantastisk ung model, der lavede sin castingvideo med os i oktober 2021. Siden da er hun gået med at gøre store ting i verden af nøgen erotisk modellering, men for os vil hun altid være den fortryllende ukrainske skønhed, der afvæbnede os med hendes underspillede charme og vildt spændende flotte udseende. Alle vores modeller er unikke, og Lana er bestemt et enestående fænomen. Ved første øjekast har hun den hypnotiserende tillokkelse af den pige, du ser gennem en menneskemængde på den travle pendling hjem og spekulerer på, om du kan finde de rigtige ord til at henvende dig til hende. Når du kommer tæt på og taler til hende, indser du hurtigt, at du har ramt det rene guld. Selv vi blev overraskede, da hun frigjorde sin erotiske vilde side, og valget af lingeri til denne optagelse var perfekt til hendes udsøgte mellemstore helt naturlige bryster. Den delikat snørede, lyseblå åben-cup bh fremviste hendes kurver og linjer til erotisk perfektion. Hos Superbe Models elsker vi modeller, der er komfortable med at udstille deres sensualitet, og Lana blæste os simpelthen omkuld, når hun slog sit skridt, svajende og bevægede sig forførende til midtempo-beats, der subtilt trækker dig ind i hendes private verden af selvudforskning. Hendes lange lemmer og bløde blege teint var det perfekte modspil til den intense langsomme forbrænding af hendes medfødte seksuelle råhed. Hvis hver model var som Lana, ville vores job være let, men at finde talenter som hendes er langt sværere, end du måske forestiller dig. Da vi var blevet enige om optagelsen, var det tid til at vælge en kulisse. Helhvidt kan være risikabelt for nogle modeller, men Lana havde ingen problemer med det intense fokus, som en ren baggrund som denne leder til den kvindelige form. Tag dig tid lige nu til at besøge hendes profil og lære denne forbløffende model mere intimt at kende.
Se mere