Hollywoodin unelmia

Kate Crossissa on enkelin suloisuus, todellisen Hollywoodin villilapsen sydän ja yliluonnollisen olennon viettelevät voimat. Paljastimme tämän piilotetun lahjakkuuden helmen toukokuussa 2022 ja tiesimme, että meidän oli toimittava nopeasti vangitaksemme kaiken tämän vastustamattoman kesyttämättömän energian kameralle, ennen kuin se lipsahti sormiemme välistä.


Lopputulos on todellakin näkemisen arvoinen. Työnimi oli aina "Hollywood Dreams", mutta tiesimme heti osuneemme johonkin olennaiseen Katen todelliselle luonteelle, joten päätimme pitää sen viimeistä julkaisua varten. Amerikka on vapaiden maa, ja se on aina toivottanut tervetulleeksi ihmisiä kaikkialta maailmasta, joten tämä oli eroottisen elokuvan taivaassa tehty ottelu.


Muodostumaton idea muotoutui nopeasti, kun annoimme Katen olla Kate ja tehdä hänen juttujaan ikonisen Venice Beachin kultahiekkaisilla rannoilla, jossa on nähty niin monia elokuvia ja liikkeitä vapautta rakastavalta 1960-luvulta lähtien. Meidän täytyi vain seurata kuumia shortseja ja täydellistä persettä, kun hän pyöräili tiensä alas bulevardia.


Varmistimme, että saamme kuvan tästä upeasta blondista kauneudesta kuuluisan Hollywood-kyltin edessä, mutta totuus on tietysti, että tämä elokuva päätyi aina sisätiloihin klassiseen hopealankaiseen asuntoon, jossa haaveillaan suurista unelmista ja tehdään tarjouksia. tehty.


Kate vangitsee vaivattomasti maailman surullisen kuuluisimman elokuvakaupungin hullun, synnynnäisen, raa'an ja viettelevän seksuaalisuuden. Hänen viimeistä kohtausta varten luoma yksityisshow asetti pulssikilpailumme ja oli käyntiin koko tuotantotiimille.


Tämä lyhytelokuva on pakko nähdä, jos rakastat eroottista alastonelokuvia ja olet nostalginen Hollywoodin suurista elokuvakausista. Tutustu Katen profiiliin tänään ja muista tilata, jotta et koskaan menetä toista julkaisua.

Esittelyssä Lana Lane
Tammikuuta 03, 2023
Lana Lane on upea nuori malli, joka loi casting-videonsa kanssamme lokakuussa 2021. Siitä lähtien hän on tehnyt suuria asioita alaston eroottisen mallinnuksen maailmassa, mutta meille hän tulee aina olemaan lumoava ukrainalainen kaunotar, joka riisui aseista. meille hänen hillitty viehätys ja villisti jännittävä ulkonäkö. Kaikki mallimme ovat ainutlaatuisia ja Lana on varmasti ainutlaatuinen ilmiö. Ensi silmäyksellä hän tuntee sen tytön hypnotisoivan viehätyksen, jonka huomaat väkijoukon läpi kiireisellä kotimatkalla ja mietit, voitko löytää oikeat sanat lähestyä häntä. Kun pääset lähelle ja puhut hänelle, huomaat nopeasti, että olet lyönyt puhdasta kultaa. Jopa me olimme yllättyneitä, kun hän päästi eroottisen villin puolensa valloilleen ja tämän kuvauksen alusvaatteiden valinta oli täydellinen hänen upeisiin keskikokoisiin täysin luonnollisiin rintoihinsa. Hienovaraisesti nauhoitetut, vaaleansiniset avoimet rintaliivit esittelivät hänen muotonsa ja linjansa eroottiseen täydellisyyteen. Me Superbe Modelsillä rakastamme malleja, jotka viihtyvät mielellään aistillisuutensa näyttämisessä, ja Lana yksinkertaisesti yllätti meidät saavutettuaan askeleensa, huojuen ja liikkuen viettelevästi keskitempoisten rytmien mukaan, jotka vetävät sinut hienovaraisesti hänen yksityiseen itsensä tutkimisen maailmaan. Hänen pitkät raajat ja pehmeä vaalea iho olivat täydellinen vastakohta hänen synnynnäisen seksuaalisen raakuusuutensa intensiiviselle hitaalle palamiselle. Jos jokainen malli olisi Lanan kaltainen, työmme olisi helppoa, mutta hänen kaltaistensa lahjakkuuksien löytäminen on paljon vaikeampaa kuin voisi kuvitella. Kun olimme sopineet kuvauksesta, oli aika valita tausta. Kaikki valkoinen voi olla riskialtista joillekin malleille, mutta Lanalla ei ollut ongelmia intensiivisen tarkennuksen kanssa, jonka tällainen puhdas tausta ohjaa naisen muotoon. Käytä hetki aikaa vieraillaksesi hänen profiilissaan ja tutustuaksesi tähän mieleenpainuvaan malliin läheisemmin.
Katso lisää