Hollywoodski snovi

Kate Cross ima slatkoću anđela, srce pravog holivudskog divljeg djeteta i zavodljive moći nadnaravnog bića. Otkrili smo ovaj skriveni dragulj talenta u svibnju 2022. i znali smo da moramo djelovati brzo kako bismo uhvatili svu tu neodoljivu neukroćenu energiju kamerom prije nego što nam isklizne kroz prste.


Krajnji rezultat doista je nešto za vidjeti. Radni naslov uvijek je bio 'Hollywood Dreams', ali znali smo da smo odmah pogodili nešto bitno za Kateinu pravu prirodu pa smo to odlučili zadržati za konačno izdanje. Amerika je zemlja slobodnih i uvijek je primala ljude sa svih strana svijeta pa je ovo bio spoj napravljen u raju erotskih kina.


Ono što je bila neuobličena ideja brzo je poprimilo oblik dok smo puštali Kate da bude Kate i radi svoje stvari duž zlatnog pijeska kultne Venice Beach, scene za mnoge filmove i pokrete od slobodoljubivih 1960-ih nadalje. Sve što smo morali učiniti je slijediti te vruće kratke hlače i savršenu guzu dok je biciklirala niz bulevar.


Pobrinuli smo se da snimimo ovu izuzetnu plavokosu ljepoticu ispred poznatog natpisa Hollywood, ali naravno, istina je da je ovaj film uvijek trebao završiti u klasičnom gradskom stanu gdje se sanjaju veliki snovi i sklapaju poslovi napravio.


Kate bez napora hvata ludu, urođenu, sirovu i zavodljivu seksualnost najzloglasnijeg filmskog grada na svijetu. Privatna emisija koju je osmislila za posljednju scenu ubrzala nam je puls i napalila cijeli produkcijski tim.


Ovaj kratki film morate pogledati ako volite erotsku golišavu kinematografiju i nostalgični ste za velikim filmskim razdobljima Hollywooda. Danas pogledajte Katein profil i svakako se pretplatite kako više nikada ne biste propustili nijedno izdanje.

Predstavljamo Lanu Lane
Sij 03, 2023
Lana Lane je zadivljujuća mlada manekenka koja je s nama kreirala svoj video kastinga u listopadu 2021. Od tada je napravila velike stvari u svijetu golišavog erotskog modelinga, ali za nas će ona uvijek biti očaravajuća ukrajinska ljepotica koja je razoružala nas svojim nenametljivim šarmom i divlje uzbudljivim dobrim izgledom. Svi naši modeli su unikati, a Lana je svakako jedinstvena pojava. Na prvi pogled ima hipnotizujuću privlačnost one djevojke koju uočite u gužvi na užurbanom putu kući i pitate se možete li pronaći prave riječi da joj priđete. Nakon što joj se približite i razgovarate s njom, brzo shvatite da ste pogodili čisto zlato. Čak smo i mi bili iznenađeni kada je oslobodila svoju erotsku divlju stranu, a izbor donjeg rublja za ovo snimanje bio je savršen za njezine izuzetne, sasvim prirodne grudi srednje veličine. Nježno čipkani, svijetloplavi grudnjak otvorenih košarica pokazao je njezine obline i linije do erotskog savršenstva. U Superbe Models volimo modele kojima je ugodno pokazivati svoju senzualnost, a Lana nas je jednostavno oduševila nakon što je zakoračila, njišući se i zavodljivo krećući uz ritmove srednjeg tempa koji vas suptilno uvlače u njezin privatni svijet samoistraživanja. Njezini dugi udovi i meka blijeda put bili su savršena protuteža intenzivnom sporom izgaranju njezine urođene seksualne sirovosti. Kad bi svaka manekenka bila poput Lane, naš bi posao bio lak, ali pronaći talent poput njezina daleko je teže nego što možete zamisliti. Nakon što smo se dogovorili oko snimanja, došlo je vrijeme za odabir pozadine. Potpuno bijelo može biti riskantno za neke modele, ali Lana nije imala problema s intenzivnim fokusom, čista pozadina poput ove usmjerava na ženski oblik. Odmah odvojite vrijeme da posjetite njezin profil i pobliže upoznate ovu fantastičnu manekenku.
Vidi više